MARATO de TV3 de 2014

Diumenge 14 de desembre 2014 es va realitzar la tradicional Marató de TV3. En l’edició d’enguany, els fons recaptats es destinaran a la lluita contra les malalties cardiovasculars.

L’AMPA i l’escola creiem que era una oportunitat excel•lent per a treballar junts valors com la solidaritat i el civisme, i és per això que vam organitzar una activitat que ens va permetre recaptar fons i alhora participar d’un seguit d’activitats vinculades a la prevenció de les malalties cardiovasculars.

Durant les dues primeres setmanes de desembre els alumnes de tots els nivells acadèmics van rebre petites càpsules informatives amb què podien reflexionar, cadascú al seu nivell, sobre els diferents aspectes de la problemàtica com els hàbits saludables, l’alimentació i la prevenció.

El dissabte 13 de desembre l’escola va obrir les seves portes a les famílies i als seus amics en un matí ple d’activitats esportives, perquè l’esport i un estil de vida saludable són la base d’una bona salut cardiovascular.

L’activitat es va iniciar a les 10h amb una Caminada per la Carretera de les Aigües. Vam sortir des de l’escola i vam caminar fins al començament del camí de Can Borni (uns 30 minuts de pujada suau i accessible) on ens vam fer una foto de grup. Els que estaven més en forma van anar fins a l’Observatori Fabra (40 minuts de pujada).

De les 11h a les 13h hi va haver activitats esportives i d’entreteniment en els patis de l’escola dirigides a totes les edats (proves, curses, jocs i manualitats).

Respecte als donatius,hem d’anuciar que la Jornada “Camina per la Marató” va ser un èxit. Més de 300 persones van participar en les activitats de la caminada, els jocs esportius, el Ioga, el Txi Kung i les manualitats. Hem aconseguit 1.807,09 €!

Aquesta és la primera gran activitat que organitza l’AMPA de l’escola i volem agrair-vos la vostra assistència i la vostra participació. També volem agrair  la col·laboració de la direccció i el personal de l’escola, especialment als senyors Ricardo Salguero i Javier Rebollo, així com al departament de llengües que ens van recolzar en l’organització de la jornada.

També volem donar les gràcies a la Victòria Gracia Framis, l’Anna Margenat i la Gemma Gaseni per la seva participació activa, així com també a les empreses col.laboradores Fruites Boixadós i Patates Bonilla.
I per últim volem felicitar al comité organitzador i als voluntaris (pares, mares,alumnes i ex alumnes) ja que sense ells no ho haguéssim pogut tirar endavant

Aquí teniu un resum audiovisual de la jornada.

Un pensament sobre “MARATO de TV3 de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s