MARATÓ de TV3 2015

Donat l’èxit de la jornada de l’any passat de CAMINA PER LA Marató de TV3, en què l’escola es va obrir a les famílies en un dia festiu i de solidaritat, l’AMPA vol tornar a promoure aquesta iniciativa obrint de nou les portes de l’escola el dissabte 12 de desembre per tornar a CAMINAR per LA MARATÓ.

Aquest any la Marató de TV3 es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya que afecten 1 de cada 4 catalans. El dissabte 12 de desembre l’escola s’obrirà a les famílies, els/les exalumnes, i als seus amics i amigues en un matí ple d’activitats esportives perquè l’esport i un estil de vida saludable són la base d’una bona salut.

A les 10h es farà una Caminada per la Carretera de les Aigües d’uns 30 minuts de pujada suau i accessible i les persones que vulguin podran continuar fins a l’Observatori Fabra.

De les 11 a les 13h hi haurà activitats esportives i d’entreteniment als diferents patis de l’escola dirigides a persones de totes les edats (tallers de Zumba, Ioga, partit futbol pares/mares contra fills/filles, jocs i manualitats). Podeu consultar l’agenda en aquest enllaç.

Si voleu CAMINAR per la MARATÓ, apunteu-vos al següent enllaç